Pulka-SM

I lördags gick pulka SM av stapeln i Boden och jag och Jimi närvarade såklart. Det var en tung bana och jag fick kämpa ganska mycket då jag kände mig stum rätt fort, men Jimi och jag lyckades ändå knipa en delad första plats tillsammans med Hanna Bergman. Dagen efter var det stafett och jag var i samma lag som Niklas och Sanna. Jag körde sista sträckan, Niklas första och Sanna andra. Sanna växlade till mig ungefär samtidigt som fyra andra lag. Jag märkte redan från början att Jimi inte riktigt var som han brukade, det kändes som att han var trött och sliten och det hjälpte inte att även jag var trött och sliten. Alltså så drog dom fyra andra lagen i från mig och dom fick göra upp om pallplasterna, medan jag gled in på en femte plats. Jag är inte nöjd med min insats men jag har haft en lång säsong så kroppen är sliten och veckan innan SM kändes det som att jag hade en förkylning på gång, så det kan ha varit det som det berodde på också.
Som sagt har det varit en lång säsong för både mig och Jimi och jag är mycket nöjd med den. Nu är det bara två "avslutnings tävlingar" kvar, en i Trysil och en här hemma med klubben, sedan blir det lugn återhämtande träning ett tag.

Tjenixen!

 

Last saturday the Swedish Championships in pulka took place in Boden and Jimi and I were there. It was a tough track but Jimi and I came on a tied firts place, together with Hanna Bergman. The day after, it was relay and I was in the team with Niklas and Sanna. We ended up in a fifth place.

26 mar 2013