SOC

I onsdags påbörjade jag, systeryster och far min resan till SOC i Finland. Vi mellanlandade i Luleå hos Monica Nilsson och spenderade natten där. På morgonen fortsatte vi och efter ca två och en halv timme anlände vi till vår destination. Jag for ut och provade banan på en gång, först ett varv själv och sedan ett med Smilla och Milou. Bana jag skulle tävla var 2x5 km och dom första tre kilometerna på banan var ganska platt och vågig, men på dom resterande två km var det många branta backar. Efter banprovningen for vi till stugan och installerade oss och resten av dagen spenderade jag och Jimi med att äta taggtråd.


Igår, fredag, startade SOC och det var linkörning som var först ut på schemat. Jag och Jimi startade på en andra plats i senior klassen och vi var taggade. Loppet gick bra och vi slutade på en sjätte plats, vilket vi är väldigt nöjd med. Idag tog vi en vilodag och taggade för söndagens lopp, combined, istället. Det var väldigt kallt idag, ca -20 grader och det rycktas som om det kommer att hålla i sig till imorgon. Men vi har samlat ihop alla härnösandare och en stackars falubo nu ikväll för att be en bön till vädergudarna, och för att äta lite kladdkaka..

Imorgon blir det nya tag för mig och Jimi och vi ska göra vårt bästa så får vi se vad det leder till.

Tack och hej - smörgåspastej!

 

Last Wednesday we began our journey to the Scandinavian Open Championships in Finland and on Friday the competitions began. First out was skijoring and Jimi and I started on a second place in senior class. The race went good and Jimi and I ended up at a sixth place, we are happy about that. Today, we had a day of rest so we have really good energi tomorrow when it is combined.

9 mar 2013