SOC - sista dagen

Sista dagen på SOC var det combined som stod på schemat och Jimi och jag startade även denna gång med seniorerna. Jimi älskar masstart och vi kom ut bland dom första åkarna. Loppet gick bra, vi kämpade på riktigt bra och det var ett hårt motstånd. Växlingen gick hyfsat, det gick snabbt att knäppa lös Jimi från pulkan men vi hade tejpat fast linan på selen lite för hårt så den lossnade inte lika snabbt som den brukar. Andra varvet gick lika bra som första och vi kom i mål på en sjätte plats, endast 14 sekunder efter trean. Jag är väldigt nöjd med resultatet och med Jimis och min insatts.
Efter tävlingen och prisutdelningen var det bara till att packa ihop sig i bilen och påbörja den ca 10 timmar långa resan hem. När vi ankom till destination "hem kära hem" var kroppen stel och trött och det var som att komma till himmelriket när jag la mig i min mjuka säng.

 

Combined was the last event on SOC and I competed, again, with the seniors. Jimi love combined and we had a really good start. The whole race went good, both laps, and also the change from pulka to skijoring. It was not the best change I have had but it was okey. I came on a sixth place, only 14 seconds from a third place. After the race and the award ceremony we got in our car and began the long journey home. It was really nice to finally lie in my bed.

13 mar 2013